flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

27 квітня 2018, 12:18

                24 квітня 2018 року за ініціативою Ради суддів України Славутицьким міським судом Київської області було проведено збори суддів та працівників апарату Славутицького міського суду Київської області.

                Відповідно до Протоколу зборів Славутицького міського суду Київської області обговорено питання недопущення в роботі суддів Славутицького міського суду Київської області та працівників апарату суду корупційних, інших протиправних діянь, що компроментують працівників суду та суддів та впливають на імідж судової влади вцілому.

                Також було звернено увагу на те, що непоодинокими є випадки спростування судами необ'єктивного висвітлення у ЗМІ подібної інформації, в зв'язку з чим обговорено питання запобігання таких ситуацій, зокрема активної комунікації із засобами масової інформації та швидкого реагування на подібні повідомлення відповідальними особами (судді-спікера, прес-секретаря суду).

                Наголошено на дотриманні загальних правил поведінки, Кодексу суддівської етики та антикорупційного законодавства.

                Також на зборах Славутицького міського суду Київської області обговорено лист Голови Апеляційного суду Київської області від 20.04.2018 №01-12/4/2018.